Valkosipulidippi

Valkosipulidippi – Ohje

Ainekset

  • 200 g ranskankermaa, kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
  • 2 kpl valkosipulin kynttä
  • 1 sitruuna
  • 1 tl hunajaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 tl paprikajauhetta
  • 1/2 tl persiljaa

Ohje

  1. Kuori valkosipulinkynnet ja murskaa ne ranskankerman, kermaviilin tai jogurtin joukkoon.
  2. Halkaise sitruuna ja purista siitä pari teelusikallista mehua sekaan.
  3. Pese sitruunan kuori ja raasta sitä joukkoon noin teelusikallinen.
  4. Lisää hunajaa ja mausteita oman maun mukaan.
  5. Anna dipin maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa kalaruokien, lohkoperunoiden, vihannesten tai vaikkapa sipsien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *