Valkosipuli.fi

Allium sativum – Kaikki valkosipulista

Ehdotukset

  • Kaikki valkosipulista!
  • Mikä on valkosipulin tehoaine allisiini?
  • Tietoa valkosipulista
  • Uutiset
  • Valkosipulin historia
  • Valkosipulin kuoriminen
  • Valkosipulin ravintoarvot
  • Valkosipulin säilytys
  • Valkosipulin terveysvaikutukset
  • Etusivu
  • Tietoa
    • Valkosipulin historia
    • Valkosipulin kuoriminen
    • Valkosipulin ravintoarvot
    • Valkosipulin terveysvaikutukset
    • Valkosipulin säilytys
    • Mikä on valkosipulin tehoaine allisiini?
  • Valkosipuli
  • Ruoka
  • Terveys

Valkosipuli.fi

Syövät

Raaka valkosipuli V
29.4.2014
Terveys/Valkosipuli

Valkosipuli voi pienentää keuhkosyöpäriskin jopa puoleen

Raa’an valkosipulin syöminen kahdesti viikossa voi jopa puolittaa riskin sairastua keuhkosyöpään, kertoo Cancer Prevention Research -lehdessä vuonna 2013 julkaistu tutkimus. Kiinalaisessa väestöpohjaisessa tutkimuksessa analysoitiin raa’an valkosipulin nauttimisen vaikutuksia keuhkosyöpään. Tutkimus toteutettiin vuosien 2003-2010 aikana. Tutkijat kysyivät 1424 keuhkosyöpäpotilaalta sekä 4543 terveeltä ihmiseltä heidän ruokavaliosta

Lisää

Tietoa

Valkosipuli.fi on rakkaalle superfoodille valkosipulille eli kynsilaukalle (allium sativum) omistettu sivusto. Valkosipuli on voimakkaan makuinen mauste, myös luonnon oma antibiootti täynnä aminohappoja, vitamiineja, hivenaineita ja flavonoideja.

Selaa aiheittain

  • Ruoka
  • Terveys
  • Valkosipuli

Ota yhteyttä

Yhteydet ja yhteistyöt
info (ät) valkosipuli.fi

Valkosipuli.fi - Kaikki valkosipulista © 2014-2022

  • Etusivu
  • Tietoa
    • Valkosipulin historia
    • Valkosipulin kuoriminen
    • Valkosipulin ravintoarvot
    • Valkosipulin terveysvaikutukset
    • Valkosipulin säilytys
    • Mikä on valkosipulin tehoaine allisiini?
  • Valkosipuli
  • Ruoka
  • Terveys
Go toYlös